Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 23. heinäkuuta 2013

PPP-yhdistyksen kesäkokous Pyssykylässä

 
Pohjoisten Pirkkojen Puutarhayhdistyksen kesäkokous pidettiin salaisella hillasuolla Pyssykylässä 22.7.2013. Kokouksen lomassa poimittiin hilloja, joita löytyi ihan mukavasti. Kuvassa saalis näyttää pienemmältä kuin mitä oikeasti oli :). - Kokouksen jälkeen tarkasteltiin Mantovaaran puutarhan kasvutilannetta. Pihan ihanat päivänkakkarasaarakkeet kiinnittivät heti Kaakkurin puutarhurin huomio. Paikallisen marketin siemenpussista alkunsa saaneet jaloakileijat loistivat kilpaa ja kaksivuotiset maariankellot kilkattivat. Kasvimaalta on odotettavissa hieno sato: perunaa parinkin perheen tarpeisiin, mansikkaa vaikka muille jakaa ja tietenkin salaattia, porkkanaa, punajuurta, herneitä jne.
 
Päivänkakkarasaarekkeet
 

Jaloakileijat
 
 
Osa kasvimaata

Maariankellot
 
Verenpisara
 

5 kommenttia:

  1. Jo vain oli virkistävä kesäkokous !
    Ja kiitos, että yhdistyksemme tiedottajana olet armeliaalla linjalla - perunamaan vesiheinäkasvusto ja muut ei-toivotut kasvustot olit jättänyt sopivilla kuvakulmilla piiloon.
    Kohta nokka kohti mustikkametsää ....
    ppp-pyssykylä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ppp-pyssykylälle! Täällä ohjelmassa ruohon leikkuuta ja myrskyn jälkien siivousta.

      Poista
  2. Kaunis akileija tuo puna-keltainen. Mikä mahtanee olla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpä tiedä tuon akileijan nimeä. Mahtaakohan toinenkaan yhdistyksemme jäsenistä tietää?

      Poista
  3. Akileijan nimi on vain hänen itsensä tiedossa ! Paikallisen marketin jaloakileijasiemenpussista kasvoi toinen toistaan ihanampia kukkia. On useita puna-valkoyhdistelmiä, kelta-valko-, sini-valkoyhdistelmiä myös sekä kokovalkoisia ja keltaisia kukkia. Kukat elävät toista kesäänsä. Ensimmäisen kesänsä ne viettivät kasvimaalla. Kylvin siemenet kasvimaalle penkkiin porkkanoiden viereen. Viime syksynä siirsin taimet kukkumaalle, ja tänä vuonna ne kukoistavat. Toivottavasti myös ensi vuonna.
    -ppp-mantovaara-

    VastaaPoista