Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 18. elokuuta 2014

ArcticClay III -keramiikkasymposium


Posion ArcticClay III -keramiikkasymposium 25.7. - 19.8.2014 kokosi yhteen keramiikkataiteilijoita Etelä-Koreasta, Japanista, Taiwanista, Turkista, USA:sta, Singaporesta, Hongkongista ja Suomesta. Mukana oli sekä professoreita että heidän oppilaitaan. Kirikeskuksessa taiteilijoilla oli ihanteelliset työskentelyolosuhteet: majoitus- ja työtilat lähellä toisiaan, upea järvi- ja vaaramaisema siinä vieressä. Symposiumviikkojen aikana keramiikkataiteilijat osallistuivat posiolaisten tapahtumiin ja retkiin sekä järjestivät oman kansainvälisen Arctic Ceramic Ravintolapäivän.


Professorit työn touhussa.Posion luonto on antanut virikkeitä kaikkiin töihin - tavalla tai toisella. Taiteilija ja hänen työnsä, joka kertoo tarinan metsään jäävästä tytöstä.

 Miina ja Miinan työt. Yläkuvassa vasemmalla oleva keraamikko rakensi Kirintöjärven rantaa tämän primitiivisen keramiikkauunin.ArcticClay II:n töitä kaupattiin keramiikkahuutokaupassa

Tässä katsotaan videota edellisestä symposiumista

Syötteen retkellä Nanako, Catherine, Oiva ja Miina.

Tukkirekan kuormausta jouduttiin vähän odottamaan...

Saunavastat teki jokainen itse...

mutta Oiva teki tytöille omat veitset.

Miinan oli pakko kokeilla sammaleen pehmeyttä


Akanvalkeiden taidenäyttelyssä 


Arctic Ceramic Ravintola Pyrinnöllä. Valittavana oli turkkilainen, korealainen, japanilainen ja taiwanilainen ateria. Mainion maukkaita olivat kaikki.

 Professori Suku Park oli jälleen kerran koonnut hienon taiteilijaporukan Posiolle. Suku Park kuvassa keskellä kameran kera.

 Kokit ahersivat koko pitkän päivän. Väillä tarvittiin hartiahierontaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti