Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 23. lokakuuta 2014

Epäonnistuneita lintukuvia

Pähkinänakkeli

Koko viikon olen yrittänyt saada  ruokintapaikan linnuista kunnon kuvia. Olen seissyt hiiren hiljaa oven suussa kamera valmiina, kaksikin. Välillä olen lähestynyt niitä nurkan takaa huomaamattoman värisenä. Yhtään kunnon kuvaa ei ole tullut koko viikolla. Pääasiassa kuvissa vilahtelee ihan muuta kuin lintuja - lunta, puutarhakalusteita, oksia... Mutta joka kerta kun vien linnuille siemeniä, ilman kameraa, ne tulevat ihan lähelle. Yläkuvan pähkinänakkelin kuvasin lasin läpi - epäterävä. Hömötiainen tuli ihan jalkojen juureen, mutta pieleen meni sekin - päälaki vain näkyy. Tilhiä olen yrittänyt kuvata epätoivesti naapurin pihlajissa. Tässä yksi, mutta värit päin honkia. Harakka häipyy heti kun liikandan ikkunassa, mutta tämän sain kiinni naapurin puun latvasta - ei näy hienoa pyrstöä. Päätin lopettaa lintujen ulkokuvauksen joksikin aikaan. Kautokeinosta ostetut lasilinnut pysyvät sentään paikallaan.

Hömötiainen

Tilhi

Harakka

Lasilintuja Kautokeinosta

3 kommenttia:

 1. Eikai nämä epäonnistuneita ole! Niissä näkyy linnut se kai on olennaisinta ja sekin kun liikkuvat kokoajan että saa kuvaan ne "jähmettymään"! :)

  VastaaPoista
 2. Eikai nämä epäonnistuneita ole! Niissä näkyy linnut se kai on olennaisinta ja sekin kun liikkuvat kokoajan että saa kuvaan ne "jähmettymään"! :) Haasteellisia kuvattavia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ei kai epäonnistuneita, mutta ei sellaisia kuin olisin halunnut. Kiva kun tykkäsit :)

   Poista