Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Myyräntöitä


Nyt tiedän mitä tarkoittaa sanonta "tehdä myyräntyötä". Se tarkoittaa sitä, että kukkapenkki, johon on syksyllä istutettu Giuseppe Verdejä, Freemaneja ja Queen of Nighteja, on täynnä myyränkoloja eikä yhtään ainoata tulppaanin hiippaa pilkistä maasta. Tätä se uneni sitten tiesi. Voi olla että tulppaanit tosiaankin  nousevat kohta naapurin puolella mikäli myyrät ovat varastonsa sinne kantaneet. Onneksi istutin tulppaaneja useampaan paikkaan, joten jonkinmoinen kukkaloisto on sentään luvassa. Mutta Giuseppe Verdiä joudun ihailemaan pelkästään kuuloaistilla. Onneksi vanha CD on vielä tallella.


Kuolanpioni näyttää viihtyvän uudessa penkissä ja osa Eilalta viime keväänä saaduista orvokintaimista näyttää selvinneen talven yli.


Concerto-tulppaanit (ns. kasvitieteellinen tulppaani) ovat viikossa kasvaneet paljon, samoin taustalla nousevat ukkolaukat.

Näin Kaakkurin kasvitieteellisessä puutarhassa. Raporttia Mantovaaran tilanteesta ei ole vielä saatavissa. Viikko sitten siellä lumi peitti suurta osaa pihapiiriä, mutta ruohosipulit nousevat terhakkaasti kylmyyttä uhmaten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti